Alynia en Coronavirus

Bij Alynia staat gezond werken voorop. Daarbij hoort ook maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dat houdt in dat wij onze verantwoordelijkheid nemen en de richtlijnen van de Rijksoverheid volgen om de verspreiding van het Coronavirus te beperken.

 

Dit kunt u verwachten van Alynia in de komende periode:

– Wij zijn tijdens normale kantooruren bereikbaar via telefoon, email, WhatsApp en sms. Op kantoor zal de komende tijd minimaal bezet zijn, in de regel zullen de medewerkers thuis werken.

– Lopende afspraken laten we zoveel mogelijk doorgaan, maar dan liefst via telefoon, skype, of soortgelijke mogelijkheden. In overleg kunnen we altijd een passende oplossing zoeken.

– We hopen geen onderbrekingen in de planning van de diverse lopende projecten te laten gebeuren. We vragen evenwel geduld van een ieder hiervoor als het onverhoopt wel gebeurt.

– Mocht u vragen hebben over lopende of nieuwe projecten, neem gerust contact op met uw gebruikelijke contactpersoon bij Alynia.

 

Hiermee denken we op een verantwoorde wijze onze dagelijkse werkzaamheden voort te kunnen zetten. We volgen de verdere ontwikkelingen op de voet en passen onze maatregelen waar nodig aan. We wensen u een goede gezondheid en sterkte in de komende tijd.

 

Gerry Meagher en Pieter Schievink,
directie Alynia Architecten