Assurantiekantoor Gros Makkum

Het kantoor is gelegen aan de rondweg van Makkum. Dagelijks passeert hier veel verkeer naar en van recreatiegebied de ‘Holle Poarte’. Tevens is dit de uiterste hoek van een nieuw te ontwikkelen bedrijventerrein en daarmee een goede zichtlocatie. De hoofdvolumes van het ontwerp begeleiden enerzijds de weg en het verkeer. Anderzijds vormt de bovenbouw een optimale blikvanger door zijn plaatsing haaks op de weg. De tuinmuur kadert het terrein fraai af en verankert het ontwerp in de omgeving. Tevens krijgt het gebouw zo een veel royaler aanzien. Intern wordt een functionele indeling verrijkt door een slingerende wand welke de verschillende vertrekken met elkaar verbindt en de centrale hal een hoge belevingswaarde geeft. Deze hal vormt het dynamische middelpunt voor de activiteiten van het bedrijf.

Locatie
Makkum
Opdrachtgever
Assurantiekantoor Gros
Programma
575 m2 kantoorruimte